پردازش گوشت Meat processing
هر آنچه باید در مورد فراوری گوشت را بدانید در این کتاب آمده است چاپ انتشارات CRC و خواندن آن را به همگی متخصصین صنایع غذایی توصیه می شود.
Meat processing...
اجزا زیست فعال شیر Bioactive Component of Milk
آیا می دانید شیر سرشار از اجزا زیست فعال است که اثرات مثبتی بر روی سلامتی ما دارد؟
برای آشنایی بیشتر با این مواد و نحوه عمل آن ها کتاب...
آموزش تمپرینگ دستی شکلات
شکلات یک سیستم چند قسمتی متشکل از پودر کاکائو و ساکارز (با ماده خشک کلی 65 تا 75 درصد) است که در یک فاز چربی پیوسته از کره کاکائو قرار گرفته است. در طول تولید شکلات...
شیمی مواد غذایی (Food Chemistry (Belitz
برای شما چهارمین ویرایش کتاب شیمی مواد غذایی Belitz را برای دانلود قرار دادیم که در نوع خود کتابی بی نظیر در حوزه شیمی مواد غذایی است و با 1114 صفحه...
شیرین کننده ها و جایگزین های شکر در صنایع غذایی(Sweeteners and sugar Alternatives)
این کتاب اطلاعات مورد نیاز در مورد شیرین کننده ها و جایگزین های آن در تولید غذا های کم کالری را در اختیار...
کروماتوگرافی فاز معمول، فاز معکوس و hilic تعریف و مقایسه (hplc)
در کروماتوگرافی، مواد بر اساس روش های مختلفی از یکدیگر جدا می شوند: جذب، تعویض یونی و جدا سازی براساس اندازه.
کروماتوگرافی...
آیا دتکتور elsd را در کروماتوگرافی می شناسید؟
دتکتورهای ELSD و RI
همانند دتکتور RI دتکتور ELS به عنوان یک دتکتور عمومی طبقه بندی می شود اما آنها از نظر موارد زیر با یکدیگر تفاوت...
کتاب فیزیک غذا Food physics
کتاب معروف فیزیک غذا که در گرایش مهندسی از رشته صنایع غذایی و بخشی از رشته ماشین آلات بسیار کاربردی است.
نویسنده این اثر:
Ludger O. Figura
Arthur...