مجوز فعالیت اینماد

مجوز فعالیت ساماندهی

logo-samandehi
تاریخ انتشار: 95-02-31 19:02:37 جمعه

شیرین کننده ها و جایگزین های شکر در صنایع غذایی(Sweeteners and sugar Alternatives)

شیرین کننده ها و جایگزین های شکر در صنایع غذایی(Sweeteners and sugar Alternatives)

این کتاب اطلاعات مورد نیاز در مورد شیرین کننده ها و جایگزین های آن در تولید غذا های کم کالری را در اختیار خواننده قرار می دهد. این محصولات علاوه بر آن که باید طعم خوبی داشته باشند باید سودمند هم باشند برای مثال کالری کمتری داشته باشند، برای سلامت دندان ها مناسب باشند، هضم راحتی داشته و در کنترل بعضی بیماری ها مانند دیابت کمک کنند.
در این کتاب علاوه بر آن که اطلاعاتی کلی در مورد شیرین کننده ها می دهد هر فصل هم به یک جایگزین شیرین کننده ها اختصاص یافته و اطلاعاتی در مورد تاریخچه آن شیرین کننده، ویژگی های ارگانولپتیک آن، ویژگی های فیزیکی و شیمیایی مورد نیاز در صنعت مانند پایداری، حلالیت، ویسکوزیته و غیره می پردازد همچنین اثر آن شیرین کننده بر سلامتی و موارد مصرف آن در صنعت هم بحث می شود.

خواندن این کتاب مفید را به تمامی مسولین R&D کارخانه ها، دانشجویان و علاقه مندان توصیه می کنیم.

دانلود با لینک مستقیم

(0)
هیچ دیدگاهی وجود ندارد

پرفروش ترین‌ ها

به شما اعتماد داردم، به خاطر:
logo-samandehi