دانلود فیلم آموزشی کنستانتره و اهمیت آن در تغذیه دام نمایش بزرگتر

دانلود فیلم آموزشی کنسانتره و اهمیت آن در تغذیه دام

دانلود فیلم آموزشی کنسانتره و اهمیت آن در تغذیه دام

مزایای مصرف کنسانتره در گاوهای شیری:

1- افزایش تولید شیر
2- افزایش میزان چربی شیر
3- فحلی به موقع
4- افزایش طول عمر مفید دام

جزییات بیشتر

1,900 تومان بدون مالیات.

اطلاعات بیشتر

کنسانتره چيست؟

(این توضیحات صرفا جهت افزایش اطلاعات کاربران می باشد و با مطالب درون پکیج های آموزشی متفاوت است)

خوراکی است مرکب از چند نوع ماده غذایی مختلف که به مقدار و نسبت مناسب جهت تأمین احتیاجات دام با هم ترکیب شده و در تنظیم آن سعی شده است تمام مواد مغذی مورد نیاز دام جهت حفظ سلامتی، رشد و تولید در حد نیاز فراهم گردد.
بدون استفاده از کنسانتره فراهم نمودن این مجموعه احتیاجات صرفاً از طریق علوفه و یا خوراک های سنتی امکان پذیر نبوده و دامدار از دام و تولید مناسب برخوردار نخواهد شد.

از آنجا که نیازهای غذایی گاوهای گوناگون نسبت به سن، وزن و میزان تولید متفاوت است لذا سعی شده است با توجه به فاکتورهای فوق خوراکهای مناسبی برای اینگونه دامها تنظیم گردد. که هم به صورت پودر و هم پلت تهیه می شود.

مقدار مصرف کنسانتره در گاوهای شیری:

به ازای هر دو تا سه کیلوگرم شیر یک کیلوگرم کنسانتره مصرف می شود.

مقدار مصرف کنسانتره در گاوهای پرواری:

به ازای هر 100 کیلوگرم وزن زنده حدود 1/5 کیلوگرم مصرف می شود.

 

مزایای مصرف کنسانتره در گاوهای شیری:

1- افزایش تولید شیر
2- افزایش میزان چربی شیر
3- فحلی به موقع
4- افزایش طول عمر مفید دام

مزایای مصرف کنسانتره در گاوهای پرواری:

1- افزایش رشد روزانه
2- افزایش درصد گوشت نسبت به لاشه
3- کاهش دوره پرواری
4- تأمین نیاز دام با پایینترین بهای خوراک

نحوه ساخت کنسانتره چگونه است؟

شاید این سوال برای بسیاری از افراد که با کنسانتره سرو کار دارند پیش آمده باشد که اصولاً اگر ساخت کنسانتره تنها اختلاط برخی از مواد خوراکی است، چرا دامداران ، خود مبادرت به تهیه آن نمی نمایند؟ دراینجا لازم است تا شمه ای از نقش کارخانجات درتولید کنسانتره، صحبت به میان آید. ساخت کنسانتره به روش صحیح تنها بوسیله دستگاههای مجهز درکارخانجات خوراک دام امکان پذیر است. چنانچه بخواهیم ساخت کنسانتره را توضیح دهیم باید بگوییم که اختلاط نسبی خاص ازمواد خوراکی با یکدیگر می باشد.

تفاوت کنسانتره های ساخت کارخانجات با کنسانتره های تهیه شده به طرق متفرقه

اخیراً دیده شده که برخی از دست اندرکاران بخش دامپروری با اقدام به تولید مخلوطی از چند ماده خوراکی ادعای تولید کنسانتره داشته و برخی از دامداران ساده دل و زود باور با خرید از محصولات غیر استانداردآنها فریب خورده و بناچار دچار خسران و خسارت گردیده اند. باید دقت داشته باشید که ساخت هر نوع کنسانتره اعم ازدام، طیور و آبزی، نه تنها نیاز به تخصص داشته بلکه باید از تجهیزات و دست آوردهای تکنولوژی کافی بهره مند باشد. برای روشن شدنموضوع به تفاوت هایی که فی مابین این دو روش وجود دارد اشاره می شود:

1- نکته بسیار مهم درساخت کنسانتره، نظارت و تنظیم فرمول آن است. دربیشتر موارد دامدارانی که به اختلاط این مواد مبادرت می ورزند، به دلیل عدم آگاهی درست از نیازمندیهای دام، مشخصات هریک ازمواد خوراکی مورد مصرف و اثر مواد بر روی یکدیگر، نسبت های مربوطه را رعایت ننموده و درنتیجه ثمره خوبی نیز از دسترنج خود دریافت نمی نمایند.

گاو باید درهر 12 تا 14 ماه یک راس گوساله زایش داشته باشد واین امر با تغذیه مناسب و سلامت دام میسر می شود.
2- نکته دیگر نحوه اختلاط مواد است. زیرا بخشی ازکنسانتره را مواد افزودنی تشکیل می دهد که این مواد غالباً شامل: نمک، دی کلسیم فسفات، زئولیت، مکمل ویتامینه معدنی دامی و... است که ترکیب آنها به نسبت کم- درفرمول های خوراک مواد معمولاً از 1% تجاوز نمی نماید- و البته وجودشان بسیار ضروریست. اما بزرگترین مشکل درزمان اختلاط آن با سایر مواد امکان یکنواخت و همگن نمودن آن درکنسانتره های تولیدی می باشد.

برچسب ها

به شما اعتماد داردم، به خاطر:
logo-samandehi