دانلود آموزش کاشت خربزه نمایش بزرگتر

دانلود آموزش کاشت خربزه

دانلود آموزش کاشت خربزه

خربزه در انواع خاک ها قابل کشت بوده اما برای زودرسی، بهتر است در خاک سبک مثل شنی لومی کشت شود. خاک های اسیدی را به خوبی تحمل نمی کند و رشد گیاه در این خاک ها کاهش می یابد.

جزییات بیشتر

امتیاز خرید
با سفارش این محصول شما 2  امتیاز دریافت میکنید
ارزش امتیاز دریافتی:  300 تومان
حد اکثر تخفیف قابل استفاده برای این محصول 2 امتیاز که برابر است با 300 تومان

1,900 تومان بدون مالیات.

اطلاعات بیشتر

آموزش  کشت خربزه

(این توضیحات صرفا جهت افزایش اطلاعات کاربران می باشد و با مطالب درون پکیج های آموزشی متفاوت است)

خربزه با نام علمی Cucumis melo متعلق به خانواده کدوئیان است. این گیاه حساس به سرما و یکساله می باشد. تنوع بسیار زیادی در خربزه های ایرانی از نظر شکل، رنگ پوست، رنگ گوشت و غیره دیده می شود. از انواع خربزه های ایرانی می توان به خربزه های سوسکی سبز و زرد، ایوانکی، خاقانی، مشهدی، خاتونی و غیره اشاره نمود.

 

خاک و کود

خربزه در انواع خاک ها قابل کشت بوده اما برای زودرسی، بهتر است در خاک سبک مثل شنی لومی کشت شود. خاک های اسیدی را به خوبی تحمل نمی کند و رشد گیاه در این خاک ها کاهش می یابد. اسیدیته بهینه برای این گیاه 7-6 است. نیاز کودی آن شبیه به خیار می باشد. مقادیر زیادی نیتروژن، کلسیم و پتاسیم از خاک جذب می کند ولی نیاز چندانی به فسفر ندارد.


کاشت

نحوه کاشت به صورت کاشت مستقیم بذر است و توصیه می شود به صورت هیرم کاری (نم کار) باشد. امکان نشاء هم برای این گیاهان وجود دارد اما به دلیل نیاز به مراقبت شدید و احتمال آسیب در زمان انتقال، توصیه نمی شود. معمولاً هنگام کاشت، 3-2 بذر به صورت کپه ای در هر گود ریخته و وقتی رشد کافی کردند، آنها را به 2-1بوته تنک می کنند. بذور به دلیل حساسیت به سرما در دمای پایین (زیر C◦ 15) جوانه نمی زنند. برای جوانه زنی دمای بهینه C◦ 30-20 می باشد. برای هر هکتار حدود 5-3 کیلوگرم بذر مورد نیاز است. طول دوره رشد خربزه طولانی و حدود 120-80 روز می باشد.

آبیاری

بهترین رشد، عطر و طعم میوه در آب و هوای گرم و خشک بدست می آید. در هوای خشک و نیمه خشک باید عمل آبیاری انجام شود ولی در مناطق مرطوب معمولاً فاصله دور آبیاری را باید زیاد در نظر گرفت چون در صورت رطوبت خیلی زیاد، بیماری های برگی شیوع می یابند. به علاوه به دلیل نفوذ ریشه های این گیاه به عمق زیاد، فاصله آبیاری برای تحریک رشد زایشی را حدود 14 روز در نظر می گیرند. چنانچه میوه ها در دوره بلوغ و فواصل آبیاری کم باشد، از کیفیت و عمر انبارداری گیاه کاسته می شود.

(این توضیحات صرفا جهت افزایش اطلاعات کاربران می باشد و با مطالب درون پکیج های آموزشی متفاوت است)

برداشت

بسته به نوع گیاه میوه ها 55-35 روز بعد از باز شدن گل ها، آماداصول و مراحل پرورش خربزه به روش ورق های پلاستیکی. گیاهی از تیره کدویان که میوه اش شیرین و آبدار است.

برچسب ها

به شما اعتماد داردم، به خاطر:
logo-samandehi