مجوز ها

logo-samandehi
تاریخ انتشار: 97-07-14 16:07:48 شنبه

آموزش تهیه دان مرغ بومی در منزل

با توجه به اینکه نزدیک به ۷۰٪ هزینه پرورش طیور مربوط به هزینه ی دان می باشد و نوسانات اخیر قیمت دان باعث سود اندک تا زیان تولید کنندگان خرد و کلان شده است، برآن شدیم آموزشی جامع در ارتباط با شیوه ی علمی و دقیق تهیه و تولید دان طیور بخصوص دان مرغ بومی تهیه نماییم.

دان مرغوب دانی است که تمامی نیاز های غذایی مرغ را برآورده نماید.

مواردی که باید در جیره غذایی وجود داشته باشند شامل:

  • انرژی
  • پروتئین
  • چربی
  • لینولئیک اسید
  • فیبر
  • کلسیم
  • فسفر
  • سدیم
  • کلر
  • لیزین
  • متیونین
  • متیونین + سیستئین
  • ترئونین
  •  والین
  • ایزولوسین
  • آرژنین
  • تریپتوفان

درصد مورد نیاز از هر یک از موارد بالا در سنین رشدی و هدف پرورش و نگهداری مرغ متفاوت است. میتوان این احتیاجات را از مواد غذایی متنوعی برطرف نمود که انتخاب این مواد با توجه به قیمت، کیفیت و فراوانی در منطقه هر مرغداری میتواند متفاوت باشد.

 

ماده مغزی واحد ۰ تا ۳ هفتگی (دوره آغازین) ۳ تا ۶ هفتگی (دوره رشد) ۶ تا ۸ هفتگی (دوره پایانی)
انرژی قابل سوخت و ساز کیلوکالری بر کیلوگرم ۳۲۰۰ ۳۲۰۰ ۳۲۰۰
پروتئین خام ٪ ۲۳ ۲۰ ۱۸
اسید لینولئیک ٪ ۱ ۱ ۱
انرژی کلسیم سوخت و ساز ٪ ۱ ۰.۹ ۰.۸
فسفر قابل دسترس ٪ ۰.۴۵ ۰.۳۵ ۰.۳
پتاسیم ٪ ۰.۳ ۰.۳ ۰.۳
سدیم ٪ ۰.۲ ۰.۱۵ ۰.۱۲
کلر ٪ ۰.۲ ۰.۱۵ ۰.۱۲
آرژنین ٪ ۱.۲۵ ۱.۱ ۱
لیزین ٪ ۱.۱ ۱ ۰.۸۵
متیونین ٪ ۰.۵ ۰.۳۸ ۰.۳۲
متیونین + سیستئین ٪ ۰.۹ ۰.۷۲ ۰.۶
تریپتوفان ٪ ۰.۲ ۰.۱۸ ۰.۱۶
ترئونین ٪ ۰.۸ ۰.۷۴ ۰.۶۸
(0)
هیچ دیدگاهی وجود ندارد